Termékeinket a www.kazyshop.hu webshopban vásárolhatja meg!
TANÚSÍTVÁNYOK
KIEMELT AJÁNLATUNK

LEA LIFE Glutén-, laktózmentes, és

cukormentes (hozzáadott cukor nélkül) töltött ostya 95g

 

 

 
 

 

 

 

 

HELLO rostos üdítők

(A minőség garantált!!!)

 

 

Gluténmentes termékeink

Rocky Rice puffasztott rizs étcsokoládéba mártva 18g

 


 
 
 
 
 

 

 

Facebook oldal

 

 

Bejelentkezés


REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtette jelszavát?
Elfelejtette jelszavát?

Kérjük adja meg a regisztráció során megadott e-mail címet és amennyiben egyezést találunk az adatbázisunkban, akkor elküldjük a belépéshez szükséges jelszót.

Facebook

Tanúsítványok

TISZTELT PARTNERÜNK!

Örömmel tájékoztatom, hogy vállalatunk élelmiszerek tárolása és disztribúciója területen az "IFS Logistics Standard" 1. verzió, 2006. június szabvány követelményeit Alap szinten teljesítette.

Továbbá tájékoztatom, hogy élelmiszerek kereskedelme területen az "IFS Broker" 1. verzió 2009. december szabvány követelményeit Alap szinten teljesítette.

A tanúsítvány megszerzése nagy előrelépést jelent vállalatunk életében, hiszen a jövőben versenyképességünk alapja lehet.

 

IFS-Tanúsítvány:

Élelmiszerbiztonság a kereskedelemben

Az IREKS GmbH az IFS 5. sz. verziójában előírt követelményeknek felel meg és az IFS rendszert annak érdekében működteti, hogy felhasználóinak, akik élelmiszerkereskedők beszállítói, ezen a területen is a legjobbat tudja nyújtani.

Ezt a szabványt (International Food Standard) német és francia intézmények és szervezetek alakították ki 2002/2003-ban. Alapja a GFSI (Global Food Safety Initiative) szabvány, amely 2000-ben az élelmiszerbiztonság érdekében jött létre.

Az IFS az élelmiszeripar termelő cégeire fókuszál, akik az élelmiszerkereskedők számára állítanak elő sajátmárkás terméket. A rendszer a minőségbiztosítás élelmiszerspecifikus területeivel és a kockázatelemzési rendszerek kialakításával foglalkozik.

Az IREKS az IFS rendszert annak érdekében működteti, hogy felhasználóinak, akik élelmiszerkereskedők beszállítói, ezen a területen is a legjobbat tudja nyújtani. Az IREKS az IFS 5. sz. verziójában előírt követelményeknek megfelel.

A tanúsítás bizonyítéka annak, hogy az IREKS elkötelezett a legmagasabb szintű termékminőség és élelmiszerbiztonság mellett.

IFS Logistic:

logisztikai szolgáltatók alkalmazhatják (logisztikai központok, szállítmányozók), mindazok, akik már csomagolt terméket kezelnek; ez lehet élelmiszer vagy nem élelmiszer termék is.

IFS Broker:

mindazon vállalkozások alkalmazhatják ezen szabványt, akik csak kereskednek a termékekkel de közvetlenül nem kerülnek kapcsolatba azokkal.