Karácsony ünnepén az a kívánságom. Legyen boldog mindenki
ezen a világon. Itt is, ott is mindenütt legyen olyan béke,mint amilyen bent lakik az emberek szívébe.
Sütemény receptek
KIEMELT AJÁNLATUNK

 


 


COCOA travel 

töltött tej-, és étcsokoládé 100g

 


HELLO rostos üdítők

(A minőség garantált!!!)

 




 Mikrózható tortabevonó
 



 

 

 

Gluténmentes termékeink

Rocky Rice puffasztott rizs étcsokoládéba mártva 18g

 


 
 
 
 
 

 

 

Facebook oldal

 

 

Bejelentkezés


REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtette jelszavát?
Elfelejtette jelszavát?

Kérjük adja meg a regisztráció során megadott e-mail címet és amennyiben egyezést találunk az adatbázisunkban, akkor elküldjük a belépéshez szükséges jelszót.

Facebook

Sütemény recept: Túrókrémes, répás rolád

Túrókrémes, répás rolád

Hozzávalók:
25 dkg sárgarépa, 2 evőkanál olaj, 4 tojás, 15 dkg kristálycukor, 10 dkg liszt, 40 dkg krémtúró, 10 dkg porcukor, 1 vaníliarúd, 2,5 dl tejszín, 2 evőkanál citromlé, 1 zacskó habfixáló, 5 dkg sárgabaracklekvár, a díszítéshez: marcipánnyulak, natúr pisztácia

Elkészítés:
A tojásokat a cukorral kikeverjük, 2 evőkanál vízzel, az olajjal elkevert reszelt sárgarépával és a liszttel összedolgozzuk, majd sütőpapírral kibélelt tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben, 175 fokon 12 percig sütjük. Cukorral meghintett konyharuhára borítjuk, és a sütőpapír lehúzása után hűlni hagyjuk.
A túrót a porcukorral, a vaníliavelővel és a citromlével kikeverjük, majd beleforgatjuk a habfixálóval kemény habbá felvert tejszínt. A krémet a lekvárral megkent piskótára kenjük. A konyharuha segítségével feltekerjük, és 1 órára hűtőbe tesszük. Felszeleteljük, és marcipánnyulakkal, pisztáciával díszítjük.