Karácsony ünnepén az a kívánságom. Legyen boldog mindenki
ezen a világon. Itt is, ott is mindenütt legyen olyan béke,mint amilyen bent lakik az emberek szívébe.
Sütemény receptek
KIEMELT AJÁNLATUNK

 


 


COCOA travel 

töltött tej-, és étcsokoládé 100g

 


HELLO rostos üdítők

(A minőség garantált!!!)

 




 Mikrózható tortabevonó
 



 

 

 

Gluténmentes termékeink

Rocky Rice puffasztott rizs étcsokoládéba mártva 18g

 


 
 
 
 
 

 

 

Facebook oldal

 

 

Bejelentkezés


REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtette jelszavát?
Elfelejtette jelszavát?

Kérjük adja meg a regisztráció során megadott e-mail címet és amennyiben egyezést találunk az adatbázisunkban, akkor elküldjük a belépéshez szükséges jelszót.

Facebook

Sütemény recept: Pudingkrémes koszorú

Pudingkrémes koszorú

Hozzávalók: 1 zacskó vanília ízű pudingpor (főzős: ½ liter tejhez), 28 dkg cukor, 5,5 dl tej, 40 dkg vaj, 1 zacsk vaníliás cukor, 1 citrom reszelt héja, 5 tojás, kb. 23 dkg liszt, 8 dkg étkezési keményítő, 1 zacskó sütőpor, 20 dkg ribizli- vagy málnalekvár, 10 dkg szárazon pirított mandulapehely, csipetnyi só, margarin

Elkészítés: A pudingport 8 dkg cukorral és fél liter tejjel elkészítjük a szokott módon. Hűlni hagyjuk, aztán előkanalanként 25 dkg puha vajba dolgozzuk. A többi vajat kikeverjük 20 dkg cukorral, a vaníliás cukorral és sóval. Egymás után beledolgozzuk a tojásokat és a citromhéjat, majd beleforgatjuk a sütőporral és a keményítővel elvegyített lisztet. Közben kb. fél dl tejjel fellazítjuk. Margarinnal kikent, morzsával hintett koszorúformába simítjuk, és előmelegített sütőbe toljuk. 175 fokon kb. 35 percig sütjük. A tésztát utána háromfelé vágjuk. Az alsó lapot megkenjük lekvárral és rásimítjuk a krém ¼ részét. A második lapot megkenjük a maradék krém felével. Befedjük a harmadik lappal, bevonjuk a maradék krémmel, majd megszórjuk mandulával és lehűtjük.