Látogasson el a www.kazyshop.hu webáruházunkba!
Sütemény receptek
KIEMELT AJÁNLATUNK

 

ÚJDONSÁG!!!!

Rozskenyér CHIPS

  

 

 

 


HELLO rostos üdítők

(A minőség garantált!!!)

 

 

Gluténmentes termékeink

Rocky Rice puffasztott rizs étcsokoládéba mártva 18g

 


 
 
 
 
 

 

 

Facebook oldal

 

 

Bejelentkezés


REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtette jelszavát?
Elfelejtette jelszavát?

Kérjük adja meg a regisztráció során megadott e-mail címet és amennyiben egyezést találunk az adatbázisunkban, akkor elküldjük a belépéshez szükséges jelszót.

Facebook

Sütemény recept: Oroszkrém torta

Oroszkrém torta

Hozzávalók: 6 tojásból készült kész piskótalap, 1-1 csomag vaníliás pudingpor és vaníliás cukor, 4 dl tej, 4 evőkanál cukor, fél dl rum, 10 dkg mazsola, 4 dl tejszín, 1 tetézett evőkanál zselatin
- a díszítéshez: 2 dl tejszín, 1 kávéskanál zselatin

Elkészítés: A pudingport a tejjel meg a cukorral keverd el simára és lassú tűzön főzd sűrűre. Ízesítsd vaníliás cukorral, rummal és szórd bele a mazsolát. A zselatint áztasd fél dl vízbe, melegítsd fel, és óvatosan forgasd a kemény habbá vert tejszínbe, majd a vaníliás krémmel elegyítsd. Vágd a piskótát 3 lapba. Fektesd az elsőt papírral bélelt tortakarikába, simítsd rá a krém harmadrészét, majd hasonló módon járj el a másik lappal is. Tedd rá a harmadik lapot, kend meg krémmel és tedd a hűtőbe néhány órára, hogy megdermedjen. Végül a tortakarikát húzd le róla, és tedd a tortástálra. A zselatint oldd fel kevés vízben, add a felvert tejszínhez és töltsd csillagcsöves habzsákba. Ezzel díszítsd ki a tetejét. Az oldalára esetleg kerülhet csokoládéreszelék vagy darált dió is.