Karácsony ünnepén az a kívánságom. Legyen boldog mindenki
ezen a világon. Itt is, ott is mindenütt legyen olyan béke,mint amilyen bent lakik az emberek szívébe.
Sütemény receptek
KIEMELT AJÁNLATUNK

 


 


COCOA travel 

töltött tej-, és étcsokoládé 100g

 


HELLO rostos üdítők

(A minőség garantált!!!)

 




 Mikrózható tortabevonó
 



 

 

 

Gluténmentes termékeink

Rocky Rice puffasztott rizs étcsokoládéba mártva 18g

 


 
 
 
 
 

 

 

Facebook oldal

 

 

Bejelentkezés


REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtette jelszavát?
Elfelejtette jelszavát?

Kérjük adja meg a regisztráció során megadott e-mail címet és amennyiben egyezést találunk az adatbázisunkban, akkor elküldjük a belépéshez szükséges jelszót.

Facebook

Sütemény recept: Narancsos mandulakenyér

Narancsos mandulakenyér

Hozzávalók:
12 dkg vaj, 10 dkg diabetikus édesítőszer, 3 tojás, 17 dkg liszt, 7 dkg étkezési keményítő, 1 1/2 teáskanál sütőpor, 4 evőkanál 1,5 %-os tej, 3 dkg darált mandula, 1/2 narancs héja, 3 evőkanál narancslé, a forma kikenéséhez: margarin és zsemlemorzsa, a díszítéshez: gyümölcscukor, citromfű, narancs

Elkészítés:
A vajat az édesítőszerrel krémesre kikeverjük, és egyenként beleütjük a tojásokat. Apránként beledolgozzuk a tejet, az étkezési keményítővel és a sütőporral elvegyített lisztet, majd beleforgatjuk a darált mandulát és a reszelt narancshéjat. Margarinnal kikent, zsemlemorzsával meghintett (kb. 1,5 l-es, 25 cm-es) doboz formába simítjuk. Előmelegített sütőben, 175 fokon kb. 45 percig sütjük. Rácsra helyezzük, hurkapálcikával megszurkáljuk, és még forrón, narancslével meglocsoljuk. Rövid pihentetés után kiborítjuk, és kihűtjük. Gyümölcscukorral meghintve, citromfűvel, narancsgerezdekkel és narancshéjjal díszítjük.