Látogasson el a www.kazyshop.hu webáruházunkba!
Sütemény receptek
KIEMELT AJÁNLATUNK

 

ÚJDONSÁG!!!!

Rozskenyér CHIPS

  

 

 

 


HELLO rostos üdítők

(A minőség garantált!!!)

 

 

Gluténmentes termékeink

Rocky Rice puffasztott rizs étcsokoládéba mártva 18g

 


 
 
 
 
 

 

 

Facebook oldal

 

 

Bejelentkezés


REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtette jelszavát?
Elfelejtette jelszavát?

Kérjük adja meg a regisztráció során megadott e-mail címet és amennyiben egyezést találunk az adatbázisunkban, akkor elküldjük a belépéshez szükséges jelszót.

Facebook

Sütemény recept: Kókuszos háromszögek ananászdarabokkal

Kókuszos háromszögek ananászdarabokkal

Hozzávalók:
12 dkg kristálycukor, 3 zacskó vaníliás cukor, 4 tojás, 7-8 dkg liszt, 2-3 dkg étkezési keményítő, 8 dkg kókuszreszelék, 1 doboz (850 ml) körszeletes ananászbefőtt, 10 dkg narancslekvár, 12 g (4 lap) színtelen zselatin, 20 dkg krémtúró, kb. 6 evőkanál kókuszlikőr (elhagyható), 2 evőkanál citromlé, 5 dkg porcukor, 2,5 dl tejszín, a díszítéshez: ananász, kókuszpehely

Elkészítés:
A tojások fehérjét a cukorral és 1 zacskó vaníliás cukorral kemény habbá verjük. Belevegyítjük a tojások sárgáját, beleforgatjuk a keményítővel elkevert lisztet, és sütőpapírral kibélelt 32 x 38-as tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben, 175 fokon 15 percig sütjük. A tepsiből kiborítva hűlni hagyjuk. A kókuszreszeléket szárazon aranybarnára pirítjuk. Az ananászbefőttet lecsöpögtetjük, levét felfogjuk. A piskótát keresztben félbevágjuk. A tálra fektetett alsó lapot 6 evőkanál ananászlével meglocsoljuk, a lekvárral megkenjük, és a félbevágott ananászkarikákkal kirakjuk. Alufóliából keretet hajtogatunk köréje. A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A túrót a likőrrel, a citromlével és a porcukorral ízesítjük. A tejszínt a maradék vaníliás cukorral habbá verjük. A feloldott zselatint kevés túrókrémmel elvegyítjük, és a maradék krémmel összekeverjük. Beleforgatjuk a habot, és két adagra osztjuk. Az egyiket a kókuszreszelékkel ízesítjük, és az ananászokra kenjük. A másik piskótalappal befedjük, ananászlével meglocosljuk, és a maradék krémet hullámosan rásimítjuk. Legalább 6 órára hűtőszekrénybe állítjuk. Az alufólia keretet eltávolítjuk. A tésztát hosszában félbevágjuk, majd mindkét csíkot 6 háromszögre osztjuk. Tetszés szerint ananászdarabokkal és kókuszpehellyel díszítjük.