Karácsony ünnepén az a kívánságom. Legyen boldog mindenki
ezen a világon. Itt is, ott is mindenütt legyen olyan béke,mint amilyen bent lakik az emberek szívébe.
Sütemény receptek
KIEMELT AJÁNLATUNK

 


 


COCOA travel 

töltött tej-, és étcsokoládé 100g

 


HELLO rostos üdítők

(A minőség garantált!!!)

 




 Mikrózható tortabevonó
 



 

 

 

Gluténmentes termékeink

Rocky Rice puffasztott rizs étcsokoládéba mártva 18g

 


 
 
 
 
 

 

 

Facebook oldal

 

 

Bejelentkezés


REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtette jelszavát?
Elfelejtette jelszavát?

Kérjük adja meg a regisztráció során megadott e-mail címet és amennyiben egyezést találunk az adatbázisunkban, akkor elküldjük a belépéshez szükséges jelszót.

Facebook

Sütemény recept: Joghurtos málnatorta

Joghurtos málnatorta

Hozzávalók: 15 dkg mogyorós csók, 12 dkg vaj, 28 g zselatin, 1 citrom, 500 g joghurt, 10 dkg cukor, 1 zacskó vaníliás cukor, 275 g tejszín, 50 dkg málna, a forma kikenéséhez: kevés olaj, a díszítéshez: tejszínhab, mogyorós csók és málna

Elkészítés: A nejlonzacskóba tett mogyorós csókot klopfolóval összetörjük. A megolvasztott vajat jól eldolgozzuk a morzsával, olajjal kikent 26 cm-es tortaforma aljára nyomkodjuk és kb. fél órára hűtőbe állítjuk. Vízben feloldunk 18 g zselatint. A citrom héját lereszeljük, levét kifacsarjuk. A joghurtot összekeverjük 5 dkg cukorral, a vaníliás cukorral és a citromhéjjal. A citromlevet felmelegítjük, majd félrehúzzuk, és elvegyítjük a feloldott zselatinnal. Kb. 3 ek. joghurttal kikeverjük, az ízesített joghurtba dolgozzuk, és dermedésig hűtőszekrénybe állítjuk. A tejszínt kemény habbá verjük, és a joghurtkrémbe forgatjuk. Azután óvatosan beleforgatunk 25 dkg málnát, majd egyenletesen a tortalapra simítjuk. Kb. 1 órára a hűtőszekrénybe állítjuk. A maradék málnát és 5 dkg cukrot állandó keverés mellett felfőzzük. Ha kihűlt, átszűrjük, és közben a levet felfogjuk. Végül a vízben feloldott zselatint elvegyítjük a langyos málnalével, és egyenletesen a tortára csurgatjuk. Éjszakára, de legalább 6 órára hűtőszekrénybe tesszük. Közvetlenül fogyasztás előtt ízlés szerint kidíszítjük. Vízbe mártott késsel szeleteljük.