Látogasson el a www.kazyshop.hu webáruházunkba!
Sütemény receptek
KIEMELT AJÁNLATUNK

 

ÚJDONSÁG!!!!

Rozskenyér CHIPS

  

 

 

 


HELLO rostos üdítők

(A minőség garantált!!!)

 

 

Gluténmentes termékeink

Rocky Rice puffasztott rizs étcsokoládéba mártva 18g

 


 
 
 
 
 

 

 

Facebook oldal

 

 

Bejelentkezés


REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtette jelszavát?
Elfelejtette jelszavát?

Kérjük adja meg a regisztráció során megadott e-mail címet és amennyiben egyezést találunk az adatbázisunkban, akkor elküldjük a belépéshez szükséges jelszót.

Facebook

Sütemény recept: Gyümölcskosárka

Gyümölcskosárka

Hozzávalók:
- A tésztához: 10 dkg vaj, 10 dkg cukor, 30 dkg liszt, 2 tojássárgája, 1-2 evőkanálnyi tejföl
- A krémhez: 4 dl tej, 1 dl málnaszörp, 1 csomag vaníliás pudingpor
- A tetejére: fél kg vegyes erdei gyümölcs (lehet fagyasztott is), 1 csomag tortazselépor, 1-1 evőkanálnyi cukor és citromlé

Elkészítés: A vajat morzsold el a liszttel, majd a cukorral, a tojássárgájákkal és annyi tejföllel gyúrd össze, hogy jól formázható tésztát kapj. Csomagold fóliába, és tedd a hűtőbe, amíg a kis kosárkaformákat kivajazod, és liszttel behinted őket. A tésztát nyújtsd 2-3 mm vastagra, szúrj ki akkora korongokat belőle, amelyekkel kényelmesen kibélelheted a kosárkákat. A szélüket kend meg tojásfehérjével, sorakoztasd sütőlemezre és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 10 perc alatt süsd szép világosra. A formákból kiborítva hagy kihűlni. A tejet forrald fel, majd a málnaszörppel elkevert pudingport vékonyan sugárban csorgasd bele. Lassú tűzön, állandóan kevergetve főzd sűrűre. Ha langyosra kihűlt, töltsd meg vele a tésztakosárkákat. A tetejére halmozz gyümölcsöket. A zseléport cukorral és citromlével ízesítve készítsd el az utasítás szerint, és kenőtollal fényezd ki a kosárkákat.