Látogasson el a www.kazyshop.hu webáruházunkba!
Sütemény receptek
KIEMELT AJÁNLATUNK

 

ÚJDONSÁG!!!!

Rozskenyér CHIPS

  

 

 

 


HELLO rostos üdítők

(A minőség garantált!!!)

 

 

Gluténmentes termékeink

Rocky Rice puffasztott rizs étcsokoládéba mártva 18g

 


 
 
 
 
 

 

 

Facebook oldal

 

 

Bejelentkezés


REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtette jelszavát?
Elfelejtette jelszavát?

Kérjük adja meg a regisztráció során megadott e-mail címet és amennyiben egyezést találunk az adatbázisunkban, akkor elküldjük a belépéshez szükséges jelszót.

Facebook

Sütemény recept: Gyors almás pite

Gyors almás pite

Hozzávalók:
1,2 kg alma, 4 ek. citromlé, 40 dkg puha vaj vagy margarin, 25 dkg cukor, 55 dkg liszt, fél tk. fahéj, 3 dkg darált mandula, só, 1 zacskó vaníliás cukor, 5 tojás, 1 zacskó sütőpor, 6 ek. tejszín, 10 dkg sárgabaracklekvár, a tepsi kikenéséhez: margarin

Elkészítés:
Az almát meghámozzuk, négyfelé vágjuk, és a magházát kiemeljük. A húsát cikkekre vágjuk, és a citromlével meglocsolva állni hagyjuk. Közben 15 dkg vajat robotgéppel összekeverünk 10 dkg cukorral, 18 dkg liszttel, a fahéjjal, a mandulával, meg 1/4 tk. sóval, majd kézzel morzsalékossá alakítjuk. A maradék vajat a maradék cukorral, a vaníliás cukorral és csipetnyi sóval robotgéppel habosra keverjük. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat, és a tejszínnel váltakozva hozzáadjuk a sütőporral elvegyített maradék lisztet. Margarinnal alaposan kikent tepsibe simítjuk, sűrűn kirakjuk az almacikkekkel, és megszórjuk a tésztamorzsával. Előmelegített sütőbe toljuk, és 175 fokon kb. 35 percig sütjük. A lekvárt felmelegítjük, és óvatosan a forró süteményre kenjük. A kihűlt almás pitét tejszínhabbal kínáljuk.