Karácsony ünnepén az a kívánságom. Legyen boldog mindenki
ezen a világon. Itt is, ott is mindenütt legyen olyan béke,mint amilyen bent lakik az emberek szívébe.
Sütemény receptek
KIEMELT AJÁNLATUNK

 


 


COCOA travel 

töltött tej-, és étcsokoládé 100g

 


HELLO rostos üdítők

(A minőség garantált!!!)

 




 Mikrózható tortabevonó
 



 

 

 

Gluténmentes termékeink

Rocky Rice puffasztott rizs étcsokoládéba mártva 18g

 


 
 
 
 
 

 

 

Facebook oldal

 

 

Bejelentkezés


REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtette jelszavát?
Elfelejtette jelszavát?

Kérjük adja meg a regisztráció során megadott e-mail címet és amennyiben egyezést találunk az adatbázisunkban, akkor elküldjük a belépéshez szükséges jelszót.

Facebook

Sütemény recept: Fekete erdő torta

Fekete erdő torta

Hozzávalók: 1 kész kakaós piskótalap
- a töltelékhez: 3 dl meggylé, 1 csomag vaníliás pudingpor, 6 dkg cukor, 20 dkg meggybefőtt, 2 evőkanál zselatin, 6 dl tejszín, 2 evőkanál cukor
- a díszítéshez: 6-8 dkg csokoládéforgács, 1 dl tejszín, esetleg néhány szem meggybefőtt

Elkészítés: A meggylevet a pudingporral és a cukorral állandóan kevergetve főzd sűrű rémmé. A tűzről levéve szórd bele a kimagozott meggyet is. A zselatint áztasd 1 dl vízbe, majd melegítsd addig, amíg teljesen feloldódik. A tejszínt verd kemény habbá, csorgasd bele a zselatint. A meggyes és a tejszínes masszát külön-külön töltsd habzsákba. A piskótát vágd három lapba, két lapot fektess egymás mellé, és a töltelékeket körben, csíkonként váltakozva, egyforma magasságban nyomd rá úgy, hogy a tejszínesből valamennyi krém megmaradjon. A lapokat helyezd egymásra, fedd be a harmadikkal. A félretett tejszínes krémmel a tetejét és az oldalát vond be, majd tedd hűtőszekrénybe, hogy megdermedjen. Végül az oldalát szórd be csokoládéforgáccsal, a tetejét díszítsd tejszínhabbal, meggyszemekkel.