Karácsony ünnepén az a kívánságom. Legyen boldog mindenki
ezen a világon. Itt is, ott is mindenütt legyen olyan béke,mint amilyen bent lakik az emberek szívébe.
Sütemény receptek
KIEMELT AJÁNLATUNK

 


 


COCOA travel 

töltött tej-, és étcsokoládé 100g

 


HELLO rostos üdítők

(A minőség garantált!!!)

 




 Mikrózható tortabevonó
 



 

 

 

Gluténmentes termékeink

Rocky Rice puffasztott rizs étcsokoládéba mártva 18g

 


 
 
 
 
 

 

 

Facebook oldal

 

 

Bejelentkezés


REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtette jelszavát?
Elfelejtette jelszavát?

Kérjük adja meg a regisztráció során megadott e-mail címet és amennyiben egyezést találunk az adatbázisunkban, akkor elküldjük a belépéshez szükséges jelszót.

Facebook

Sütemény recept: Epres túrókocka

Epres túrókocka

Hozzávalók: 1 db kész piskótalap (vagy egy 4 tojásból sütött piskóta), 3 evőkanál eperlekvár, 50 dkg túró, 10 dkg porcukor, 1 citrom, 1 csomag vaníliás cukor, 2 evőkanál zselatin, 2 dl tejszín - a tetejére: 60 dkg eper, 2 csomag gyümölcszselépor, 0,5 dl eperszörp

Elkészítés: A piskótalapot megfelelő méretű, zsírpapírral bélelt tepsibe fektetjük, majd zsírpapírból kb. 5 dm magas karimát hajtogatunk köré. Eperlekvárral megkenjük. A túrót szitán áttörjük, porcukorral, vaníliás cukorral és reszelt citromhéjjal ízesítjük. A zselatint kevés vízben feloldjuk, meglangyosítjuk és a túrós krémhez adjuk, végül a kemény habbá vert tejszínt is óvatosan beleforgatjuk. A túrós krémet a lekváros piskótára simítjuk, és 1-2 óra alatt megdermesztjük. A megtisztított eperszemekkel szépen kirakjuk a tetejét. A gyümölcszselé port az előírásnak megfelelő arányban elkeverjük a felhígított eperszörppel, és felforralva, majd langyosra hűtve az eprekre csorgatjuk. Ha megdermedt, kockákra vágva, esetleg tejszínhabsapkával a tetején tálaljuk.