Karácsony ünnepén az a kívánságom. Legyen boldog mindenki
ezen a világon. Itt is, ott is mindenütt legyen olyan béke,mint amilyen bent lakik az emberek szívébe.
Sütemény receptek
KIEMELT AJÁNLATUNK

 


 


COCOA travel 

töltött tej-, és étcsokoládé 100g

 


HELLO rostos üdítők

(A minőség garantált!!!)

 




 Mikrózható tortabevonó
 



 

 

 

Gluténmentes termékeink

Rocky Rice puffasztott rizs étcsokoládéba mártva 18g

 


 
 
 
 
 

 

 

Facebook oldal

 

 

Bejelentkezés


REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtette jelszavát?
Elfelejtette jelszavát?

Kérjük adja meg a regisztráció során megadott e-mail címet és amennyiben egyezést találunk az adatbázisunkban, akkor elküldjük a belépéshez szükséges jelszót.

Facebook

Sütemény recept: Dobostorta

Dobostorta

Hozzávalók: 6 tojás, 12 dkg liszt - a krémhez: 25 dkg vaj, 25 dkg cukor, 5 dkg kakaópor, 3 evőkanál tej - a tetejére: 15 dkg cukor

Elkészítés: A tojássárgájákat a fele cukorral keverd habosra. A tojásfehérjéket a többi cukorral verd kemény habbá, forgasd bele a sárga krémet, majd apránként a lisztet is. A masszából vajazott, lisztezett sütőlemezen süss 6 vékony, kerek lapot. Amíg a tésztalapok hűlnek, készítsd el a krémet. Ehhez a kakaóport forrázd le a tejjel. A vajat a cukorral keverd habosra, majd dolgozd bele a tejes kakaót is. A krémmel öt lapot ragassz össze úgy, hogy a tetejére is krém kerüljön. A félretett lapot arany-barnára olvasztott cukorral vond be, és még mielőtt a cukor megkeményedne, vastag pengéjű késsel vágd cikkekre. Helyezd őket a tortára, és az így kijelölt szeletek nyomán, forró vízbe mártott késsel vágd fel a tortát.