Látogasson el a www.kazyshop.hu webáruházunkba!
Sütemény receptek
KIEMELT AJÁNLATUNK

 

ÚJDONSÁG!!!!

Rozskenyér CHIPS

  

 

 

 


HELLO rostos üdítők

(A minőség garantált!!!)

 

 

Gluténmentes termékeink

Rocky Rice puffasztott rizs étcsokoládéba mártva 18g

 


 
 
 
 
 

 

 

Facebook oldal

 

 

Bejelentkezés


REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtette jelszavát?
Elfelejtette jelszavát?

Kérjük adja meg a regisztráció során megadott e-mail címet és amennyiben egyezést találunk az adatbázisunkban, akkor elküldjük a belépéshez szükséges jelszót.

Facebook

Sütemény recept: Barackos tiramisu

Barackos tiramisu

Hozzávalók: (6 db-hoz)
46 darab babapiskóta, kb. 3/4 dl őszibaracklikőr, 45 gramm zselatin, 1 doboz (850 ml) őszibarackbefőtt, 1 kg túró, 500 g joghurt, 15 dkg cukor, 2 zacskó vaníliás cukor, 500 g habtejszín, a díszítéshez mentalevél

Elkészítés:
Egy 35 x 24 cm-es jénai tál aljára 21 babapiskótát fektetünk, és meglocsoljuk a likőr felével. A zselatint a csomagoláson megadott módon, hideg vízben feloldjuk. A befőtet lecsöpögtetjük, közben a levét felfogjuk. A díszítéshez 3 fél barackot ráteszünk, a többit felaprítjuk. A túrót elvegyítjük a joghurttal, a kétféle cukorral és 1,5 dl befőttlével, majd hozzákeverjük a feloldott zselatint. A tejszínt kemény habbá verjük, és a felaprított barackkal együtt a krémhez adjuk. A krém felét a lerakott babapiskótára simítjuk, majd befedjük 21 piskótával, és meglocsoljuk a maradék likőrrel. Végül a megmaradt krémet lazán rásimítjuk, és kb. 3 órára hűtőszekrénybe állítjuk. A tiramisut a félretett felszeletelt barackkal, a megmaradt, darabokra tördelt babapiskótával és mentalevéllel díszítjük.